StudioMadison

Déli fekvésű két nagy ablakos 45 nm-es terem. Portrékra, üzleti portréra, forgatásokra tökéletes. Mivel a LexingtonLoft rendezvényhelyszínből nyílik, így nincs körülötte másik egy időben bérelt tér, ezért tökéletes forgatásokra. A termet Studio Madison recepciója szolgálja ki, bejelentkezés, büfé, fizetés lehetőség is ott áll rendelkezésetekre.

Amennyiben a teljes  Lexington Loft-ban (300nm) szeretnétek fotózni, erre is van lehetőség, ennek díja fotózásokra 20 000 Ft/óra. Teljes teres forgatásra kérjetek egyedi ajánlatot. Amennyiben a teljes teret bérlitek, a gyönyörű 110nm-es panorámás teraszunkon is tudtok fotózni. A rendezvénytérben és a teraszon kamerák működnek, így stúdiónk fenntartja a jogot, hogy amennyiben a foglalástól eltérően fotóztok, utólag a különbözetet kiszámlázzuk.

Terem bérleti díja tartalmazza :

Godox SL200 II BI LED Videólámpa

Godox DP800III Studióvaku

Bérelhető:

Godox LED UL 150 II BI Silent Videólámpa (2000Ft/óra)

Godox TL60 RGB fénycső (2000Ft/óra)
Godox DP800III Studióvaku (2000Ft/óra)

Mivel a terem a rendezvényhelyszínünkből nyílik, így két hétre foglalható csak előre fotóstúdiónak. Amennyiben a teljes Lexington Loft érdekel, vagy teljes napot bérelnétek a Harvardban, keressetek bennünket közvetlenül!