Minden nap 08.00 - 20.00 +36 20 241 8519

Foglalás

Bérlési feltételek


Stúdióinkat az alábbiakban elérhető online foglalási felületen foglalhatod le.

Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad a helyszínen, valamint a fotózások ideje alatt is rendelkezésre áll ha segítségre lenne szükség (vakuk, derítők, hátterek, egyéb eszközök kiadása).

Az előre lefoglalt stúdiók bérleti díjait akkor is kérjük megfizetni, ha esetleg korábban végeznél.

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk és ezt az igényedet a stúdió foglalásával egy időben előzetesen kérünk jelezni az makeup@studiomadison.hu mailcímen. Sminkeléssel kapcsolatos bővebb információt itt olvashattok.

Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késésed a foglalási időtökbe számít bele. Megértésedet előre is köszönjük!

Lemondás 


  • A lefoglalt időpontot megelőző 72 órán belül a bérleti díj 50%-a, 24 órán belül történtő lemondás esetén a bérleti díj 100%-a fizetendő.
  • 3+ óra foglalás 1 héten belüli lemondásakor a bérleti díj 50%-a, 72 órán belül a bérleti díj 100%-a fizetendő.
  • Az időpont egy alkalommal módosítható díjmentesen, legkésőbb 7 nappal a kitűzött dátum előtt. Két napon belüli módosításra már a lemondási díjszabás érvényes.
  • Amennyiben nem lett módosítva/lemondva, és elmarad a bérlés, a teljes összeg számlázásra kerül.
  • Lemondást csak írásban fogadunk el, emailben vagy üzenetben facebook oldalunkon.  A lemondásról is visszaigazoló emailt kaptok, ezt is figyeljétek.