09.00 - 19.00 +36 20 241 8519

Foglalás

IDŐPONTFOGALÁS

Stúdiónkba időpontot az alábbi rendszeren keresztül tudtok foglalni külön-külön az egyes termekbe.

Nyitvatartási időn kívüli foglaláshoz keressetek minket, és vegyétek figyelembe, hogy a nyitvatartási időn kívüli foglalás felár +20%. Minimum bérlési idő minden térre 1 óra. A terek csak egész órára bérelhetők. 

Kérjük, figyelmesen olvassátok el bérlési feltételeinket és szabályainkat. Foglalásotokkal automatikusan elfogadjátok a stúdió szabályrendszerét. Amennyiben bármi kérdésetek lenne, keressetek bennünket bizalommal.

SMINKELÉS, VÁRAKOZÁS

A sminkely ára 3000Ft/óra. A naptárakban önállóan tudjátok foglalni. A sminkszoba előtt egy várótér is kialakításra került, amennyiben többen korábban érkeztek, ott tudtok várakozni kényelmesen.

Amennyiben a stúdió sminkesét kértétek fel, a sminkelési időért nem számolunk fel külön díjat.

FOGLALÁSI SZABÁLYOK

  • Stúdiónkban asszisztens kollégának vár, adja át a teret bérlésre. Amennyiben a bérléssel kapcsolatban kérdésed lenne őt tudjátok kérdezni. Ők segítenek a stúdiólámpák kiadásában, kioldókat átadják. Mivel nem technikai stúdió vagyunk, a kollégáink nem fotós asszisztensek, szakmai segítséget nem tudnak adni, ha erre lenne szükségetek, vegyétek igénybe fénytechnikai asszisztencia szolgáltatásunkat.
  • A foglalás az általatok megjelölt térre vonatkozik. Kérünk tartsátok tiszteletben, hogy azokat a termeket ne használjátok, amelyet nem foglaltatok be. Amennyiben szeretnétek másik épp akkor szabad teremben is fotózni,  jelezzétek a jelen levő kollégának, ellenőrizzük a naptárat és úgy módosítjuk az árat nektek.
  • A bérlés csak a megadott létszámmal, illetve felhasználással érvényes, amennyiben magasabb létszámmal érkeztek, fotózás mellett forgattok is, illetve üzleti felhasználásra készül az anyag a bérlés díja automatikusan a weboldalon megadott árakon kerül kiszámlázásra.
  • Forgatások, workshopok esetén kérlek egyeztessétek a részleteket a stúdióval.
  • Kávé és üdítőitalokat tudtok vásárolni nálunk becsületkasszás mini büfénkben, a teára, ásványvízre vendégeink vagytok.
  • A stúdió az első bérles előtt 10 perccel nyit. A bérlési időtök egész órára vonatkozik. Igyekszünk a teret pontosan átadni, illetve arra kérünk, hogy a fotózást ne egészkor hagyjátok abba, mivel a teret kell egészkor elhagynotok. Amennyiben van utánatok bérlés kollégánk a bérlés előtt 5-10 perccel a bérlésetek vége előtt bekopog, hogy készüljetek a váltásra. Amennyiben nincsenek utánatok, egészkor jelezzük majd. Amennyiben nincsenek utánatok és szeretnétek hosszabbítani, ezt ott akkor is kérhetitek.
  • A teret kérünk ugyanúgy adjátok át, ahogyan átvettétek, az apróbb tárgyak visszarendezésében kollégáink is segítenek.
  • Amennyiben a stúdió berendésében bármilyen kárt okoztok, annak megtérítése a bérlőt terheli.
  • A nálunk hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Minden, amit találunk eltesszük, 2 hónapig őrizzük, utána egy adományboltnak adjuk.
  • Stúdióink nagyobb design váltásai a szezonális dekorváltásoknál történik, amiről a visszaigazoló emailekben található linkben, illetve a karácsonyi építésről és bontásról a weboldalon egy menüpontban olvashattok. Vannak kisebb változások, amelyek a szezonális váltások között történnek, ezek azonban sosem változtatják a terem stílusát.

A részletes szabályokat itt olvashatjátok!

IDŐPONTFOGLALÁS