09.00 - 19.00 +36 20 241 8519

Fotóstúdió bérlés

Stúdióinkat a weboldalunkon elérhető “online foglalás” részben tudjátok lefoglalni.

Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad minden Kedves Fotóst és Vendégeit a helyszínen, valamint a fotózások ideje alatt is rendelkezésre áll ha technikai segítségre lenne szükség (vakuk, derítők, hátterek, egyéb eszközök). A technikai szünetekben kávéval várunk Benneteket.

A javasolt foglalási idő minimum 2 óra. Amennyiben szeretnéd, a 2 órát különböző stúdiókban megosztva is eltöltheted egy foglaláson belül ugyanaznap.

Az előre lefoglalt stúdiók bérleti díjait akkor is kérjük megfizetni, ha esetleg korábban végeznél.

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk és ezt az igényedet a stúdió foglalásával egy időben előzetesen kérünk jelezni a makeup@studiomadison.hu. Ezek a szolgáltatások a stúdió foglalási idődbe nem számítanak bele. Ha Te gondoskodsz sminkesről, fodrászról, arra is van lehetőség, minderről bővebben itt olvashatsz.

Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késésed a foglalási időtökbe számít bele. Megértésedet előre is köszönjük!
Film- illetve klipforgatás, kollekció- vagy magazinfotózás, workshop vagy egyéb rendezvények alkalmából is várunk szeretettel. Az egyedi árajánlatunkhoz a pontos létszám és időtartam ismerete szükséges, ehhez keresd kollégánkat.


– Lemondás –

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal fogadunk el. A foglalási időpont előtti 24-48 órában a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra kötbérként, míg 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra. A kötbért abban az esetben van módunk elengedni, ha a lemondással egy időben lefoglalod az új időpontot, vagyis tulajdonképpen átfoglalod egy másik időpontra. Lemondást csak írásban fogadunk el, melyet a info@studiomadison.hu címre kérünk elkülden