StudioMadison

KARÁCSONYI DEKOR IDŐPONTOK

STUDIO MADISON

2023. október 13. NewYork
Régi idők klasszikus karácsonya jön ide, néhány antik bútorral, óarany dekorációval.  A fát most az íróasztal helyére rakjuk majd le.

 

2023. október 16. Morii
Világos, játékos terem lesz, rengeteg plüssmacival, a hinta is ide kerül majd át, a pávaszék helyére. Fehér, bézs színek, pihepuha textilek.

 

2023. október 27. Sunday
Ez a terem teljesen megújul szeptember elején, elegáns, de nem világos tér lesz, többféle színnel, falat festünk, parkettát, minden bútora új lesz, a karácsonyi dekor pedig bordó, plusz még egy-két meleg színnel izgalmasábbá tesszük. Elegáns, az új dekorhoz illeszkedő karácsony lesz benne.

Itt az Arden terünk és az október 20. körül nyíló Harvard lesznek a mentes zónák. Fél órával a NewYork és a Harvad lesz elcsúsztatva.

 KARÁCSONYI DEKOR IDŐPONTOK NDUSTRIALSTUDIOS

2023. október 18. Skandi
Ha a tavalyi dekort szeretted, az ideit is fogod, annyi lesz benne újdonság, hogy több natúr fa jön, marad ebben a kicsit színtelen, letisztult, skandináv világban.

 

2023. október 20. Xsite
A terem teljesen új, elegánsabb kcisit, de színeiben ugyanúgy világos, a dekorban is ezt fogjuk követni. havas fa, antikolt díszek, pezsgő szín, elegánsabb vonal.

 

2023. október 23. Tiara
Klasszikus karácsony jön bele, piros, arany, a falat pedig zöldebbre festjük, egy zöldes antik kanapé, fotelekkel érkezik bele karácsonyra.

 

2023. október 25. Sorelle
Rosegold, csillogó karácsonyi dekor, több havas fával, rengeteg dobozzal bepakolva a beépített szekrényes részben.

 

Atrium, WallStreet lesznek a mentes zónák. A 2. emelet terei most is fél órás csúszással lesznek foglalhatók, hogy a recepciónk jobban oda tudjon figyelni rátok.

Foglalási, fizetési feltételek

Az elmúlt évek túlfoglalása miatt a karácsonyi terek előre fizetendők lesznek. Sok régi kedves ügyfelünk nem talált helyet hozzánk már szeptemberben, miközben egy héttel korábban tömeges törléseink érkeztek. Sokkal több helyünk lesz így, hogy a valós igényeknek megfelelően leszünk foglalva, nem kell a szeptember-októberben foglaló kollégákat elküldenünk.

A nem karácsonyi dekorosoknál a foglalási és lemondási feltételek maradnak. A karácsonyiaknál az ingyenesen 1 héttel a foglalás kezdete előtt, 48 órán belül pedig 100% fizetendő.

Amennyiben véletlenül fizetés nélkül foglalnátok be a teret, a foglalást töröljük és újra tudjátok majd indítani a foglalást. A törlésről automatikus emailt kaptok majd. Az előrefizetés a recepció munkáját is sokban gyorsítja a szezonban.
A resident cardosaink a 2022-es karácsonyi foglalási óraszámukat idén is előre fizetés nélkül foglalhatják, őket külön értesítjük majd. A foglalásaikat a naptár nyitás előtt vesszük fel.

Xmas Decor Tasting

A tereket mindig igyekszünk befotózni a dekorépítés másnapján. A facebookra felrakott dekorfotókat saját reklámban szabadon használhatjátok, amennyiben nagyobb felbontásra lenne szükségetek, jelezzétek, küldünk linket. Sokan szerettek azonban saját képekkel reklámozni, ezért idén egy újdonságot hirdetünk majd meg, a facebook oldalakon, eseményben.

Az NDustrialban 2023. október 30. 14-17-ig, a Madisonban pedig október 31. 14-17-ig tartunk egy 3 órás dekor és terem befotózási lehetőséget. Ez nem workshop, de modelleket a karácsonyi terekbe rakunk majd. A létszám limitált, regisztráció a jelentkezések érkezése sorrendjében. Kétféle csomagot foglalhattok: 1 órás és teljes 3 órás, hogy mindenki saját ízlésének, ritmusának megfelelően tudjon fotózni.
v
Az 1 órás belépő 5900 Ft. A 3 órás 9900 Ft. Az 1 órás turnusok 14.00-től és 15.00 órától foglalhatóak, a 3 órás 14-től 17-ig tart majd. Az ár tartalmazza tereket, modelleket, kávé és üdítőre is a vendégeink vagytok.

Harvard

A Harvard egy új üzleti portré, riportok készítésére tökéletes terem lesz. A Lexington Loftban választjuk majd le, az 1. emelet miatt világosabb terem lesz, mint a földszinti terek. Nagy könyves polc, íróasztal, növényfal, sima szürke fal, modern üzleti környezet, izgalmas, új portréterem. Mivel a rendezvényterünkből nyílik, így 2 héttel előre foglalható majd.
Az ára a lenti terekkel azonos, 11000Ft/óra, 13000Ft/óra forgatásokra. Amennyiben a teljes teret, Harvard (50nm), Lexington Loft (210nm) és teraszt (110nm) bérelnétek fotózásra az óradíja 20 000Ft.

Gyakran ismételt kérdések

Mikortól lesz karácsonyi dekor?

Madison építési napok: NewYork 2023. 10. 13. Morii 2023. 10. 16. Sunday 2023. 10. 27.

NDustrial építési napok: Skandi 2023. 10. 18. Xsite 2023. 10. 20. Tiara 2023. 10. 23. Sorelle 2023. 10. 25.

Kaphatunk előre képet a dekorról?

1 terem dekorját 1 napig 10-12 ember építi 8-10 órán át. Vannak elemek, részletek amelyek építés közben alakulnak, kerülnek be a helyükre. Elvileg nem lehetetlen a kérés, de bízunk benne, hogy ennyi év után, már ismertek bennünket annyira, hogy a leírás alapján tudtok választani. Megbíztok bennünk és abban, hogy idén is szépet építünk majd.

Miért vannak bizonyos terek fél órával elcsúsztatva?

Sok terem vált óránként, a csúsztatásnak köszönhetően a recepció jobban tud figyelni rátok.

A Facebookon levő képeket saját promoban használhatom?

Természetes megoszhatjátok, hozzánk szervezendő fotózások hirdetéséhez használhatjátok a dekorfotókat. Amennyiben eredeti felbontásban szeretnétek, írjatok, átküldjük a linket a webgalériához, ahonnan le tudjátok tölteni a képeket. Ha saját képeket szeretnétek használni, nézzétek meg a Xmas Decor Tasting eseményünket.

A másik teremben a karácsonyfa jobban tetszik, áthozhatjuk?

A fákból több a világítás és biztonságtechnika miatt ki vannak kötve. Többszáz dísz van rajtuk, nem mozgathatók.

Máshová szeretnénk a fát, átrakhatjuk?

Termen belül egyszerűnek tűnik, de nálunk rengeteg és nagyrészt törékeny díszek vannak a fákon. Kérünk ne mozgassátok.

A tavalyi dekor jobban tetszett. Miért más most a dekor?

7 karácsonyi teremmel készülünk. Akkor végeztünk jó munkát, ha vannak benne kedvenceitek, ha valamelyik jobban tetszik. Ha mind ugyanannyira tetszik, akkor sajnos egyforma termek születtek. Nagy örömünkre sokan járnak vissza hozzánk évről évre, ezért igyekszünk a termek időszakos megújítása mellett a dekort is időről időre jobban átgondolni.

A másik teremben a dekor élőben mégis jobban tetszik. Átmehetünk-e oda fotózni?

Fotózás megkezdésekor bármelyik elérhető terünket választhatjátok. Amennyiben van lehetőség, plusz időt is kérhettek.

Miért kell kifizetni a károkozást, a törött díszeket?

Vadásszuk azokat a díszeket, amelyek nem olyan érzékenyek, de még különlegesek. Azonban az üveg díszek csillogását semmivel nem lehet pótolni. A dekorációt külföldről rendeljük, nem úgy van kialakítva a bérleti díj, hogy a törés okozta károkat elbírja. Ahhoz, hogy jövőre gyönyörű dekorral várhassunk, ez sajnos nem az a tétel, amit könnyen elengedhet a stúdió. Minden teremben vannak játékok, ha azokkal játszanak a gyermekek, nem fognak a fán törni a díszek.

Akkor is ki kell fizetnem, ha ismerem a vezetőket?

Az előző kérdésben benne van a válasz.

Összetörtünk valamit, rendezzük, nagy bajt okoztunk?

Fel vagyunk készülve rá, hogy ami törékeny, el is törhet. Amennyiben rendezitek az árát, ebből semmi gond nincs. Minden fát feltöltünk még szezonban is, mert a szezon végére az alsó részen kopasz lenne. Így készülünk rá, minden teremhez van plusz rendelve.

Csillagszórózhatunk?

Évekig megengedtük, de több kanapét, textil-t is kiégettetek az elmúlt évek folyamán, ezért kérünk, hogy ne hozzatok.

Csillámport szórnánk, megengedett?

Nagyon nehezen takarítható össze, beleragad a ruhába, bútorokba, kérjük ne hozzatok a stúdióba.

Műhavat szórnánk, megengedett?

A csillámpornál egy fokkal jobban összetakarítható, de a sok feladatot ellátó recepció nehezen tudja ilyenkor a takarítást megoldani, ezért a fotózási időtök fél órával rövidebb, ha ehhez a koncepcióhoz ragaszkodtok. Az NDustrialnál van egy nagyon jó tetőterasz, oda szívesen kiengedünk.

Aki a recepción várakozik, az miért számít bele a létszámba?

A stúdió recepcióját, mosdóit is béreljük, fűtjük, takarítjuk. Természetesen nem 1-2 főről van szó, de amennyiben nagyobb létszám kíséri el a fotózást, úgy készüljetek, hogy őket is a teremben kell elhelyezzétek majd és a létszámba beleszámolódnak.

Ha egy órás a bérlés, miért kopogtattok már 50-kor?

Ahhoz, hogy ti egészkor elkezdhessétek a fotózást, az előző bérlőnek 55-kor már kifelé kell pakolnia. A bérlési időtök bruttó 1 óra, de a tervezésnél azzal számoljatok, hogy ez nem a nettó fotózási időtök lesz. Amennyiben az 50-kor bekopogó kolléga úgy látja, hogy a termet visszarendezni nagyobb feladat, segítséget fog kérni, és ezt 50-kor el kell kezdjétek majd együtt.

Kutyust hozhatunk a fotózásra?

Tudjuk, hogy sokatok számára a kutya családtag, így örömmel várjuk őket is, de van néhány kérés, amit tartsatok tiszteletben azok miatt, akiknél nincs kisállat a családban. Ha 1 vagy 2 kistestű. (8 kg alatti) kutyussal jöttök, a fotózási idő ugyanúgy 50 perc, azonban ha már 3 kistesű, vagy nagyobb 8 kg fölötti kutyával érkeztek, a tiszta fotózási idő csökken, hogy legyen idő egy porszívózásra és szellőztetésre is.

Több dekorban is szeretnénk pár képet, hogyan foglaljunk?

A terek 1 órára bérelhetőek. Amennyiben valamelyik tér a ti bérlési időtökben szabadon marad, az átfotózás lehetősége adott, 5000Ft/óra. A resident card 1.2-es bérlőinknek ez a lehetőség benne van a bérleti díjában. Ha biztosan több teremre lenne szükségetek, azt javaslom, hogy egymás után foglaljátok be a tereket.

Karácsonyi dekor nélkül szeretném a termet. El lehetne bontani pár órára?

A válasz első sora megegyezik egy korábbi válasszal: 1 terem dekorját 1 napig 10-12 ember építi. A bontás valamivel gyorsabb, de a visszaépítés ugyanolyan hatalmas munka lenne. Mindkét stúdiónkban vannak mentes zónánk (11 teremből 4 mentes zóna lesz), erre a 2,5 hónapra azokból kell válasszatok.

Miért kell előre fizetni a karácsonyi termeket?

Mert az elmúlt években elharapódzott az aránytalan túlfoglalás. Nem csak stúdióinknak okozva ezzel hatalmas kárt, hanem a kollégákat sem vették figyelembe azok, akik nem a várható foglalásaiknak megfelelő óraszámot foglalták. Idén egyel több karácsonyi terem lesz. Illetve az előre fizetéssel is valós igények jelennek meg a naptárban. Könnyebben, kényelmesebben tudunk kiszolgálni mindenkit.

Átutalással tudok fizetni?

Karácsonyi termet csak előre fizetéssel lehet ebben a szezonban foglalni, a többi térre a már ismert szabályok vonatkoznak. Átutalásos számlát akkor tudunk írni, ha azt is a bérlés előtt rendezitek, nincs kintlévőségünk felétek, vagy ez a fizetési mód veletek korábbról rendszeres, jól működő.

Miért más a lemondási idő a karácsonyi termekre?

A túlfoglalás miatt. Illetve az utolsó pillanatig kitartott helyek miatt. 3 napon belül hétköznap szinte semmi nem értékesíthető.

Hol tudunk átöltözni?

A termeken belül tudtok öltözni. A Madisonban van egy 1 személyes fülke, ahol lehet öltözni a fotózás előtt. Az NDustrialban ha valamelyik terünk szabad, oda be tudnak a fotózás előtt engedni a kollégák, de ezzel ne tervezzetek.

Napon belül szeretnék időpontot módosítani, ennek mi a díja?

A napon belüli módosítás (amennyiben van elérhető időpont) ingyenes.

Betegek vagyunk, nem várt esemény, lemondta a fotós, modell – csak átteném az időpontot. Ez miért lemondás?

Mert a lemondási időn belül már a terem nem biztos, hogy értékesíthető. A lemondási időszakokat, fizetési arányokat az elmúlt évek értékesítési tapasztalata alapján alakítottuk ki.

Ha megtelt az időpont amelyet lemondtam, miért nem jár vissza a lemondási díj?

Ahogyan írtuk, a lemondási időszakok, arányok egy átlagértékből vannak kiszámolva. Egy héten belüli karácsonyi időpont már teljesen esetleges, hogy befoglalódik-e újra. Ahogyan azoknak nem számlázzuk a 100%-ot, akiknek az időpontja végül üresen marad, ugyanúgy nem utaljuk vissza az 50%-ot ott ahol befoglalják. Van olyan is, hogy látszólag elkelt egy időpont, de közben egy teremcsere, vagy módosítás zajlik.

Covidosak vagyunk, ez miért nem vis maior?

Másfél évig minden coviddal kapcsolatos lemondást elfogadtunk. Ez a betegség mostanra az influenzával és minden sajnálatos egyéb betegséggel az életünk része marad. Már jó ideje sok más céghez hasonlóan választható egy rugalmasan módosítható foglalási forma a flexibilis foglalás. Felár ellenében bármilyen okkal tudtok lemondási határidőn belül is változtatni a foglaláson. A weboldalon olvashattok róla. Minden esetben előre fizetendő opció.

Mikor bontjátok el a karácsonyi dekort?

NDustrialStudios: január 6. Studio Madison: január 9.

Valamelyik teremben marad még valamennyi karácsony?

Nem, teljesen visszaállunk.

Kaphatunk képet arról, hogy fogtok karácsony után kinézni?

A Madisonban minden terünk az októberi formájára megy vissza. Itt fontos info, szeptemberben a Sunday átépül. Az NDustrialban a Skandi és Xsite az októberi formájára áll vissza. Tiara, Sorelle, WallStreet első hetében ugyanaz és ha minden jól alakul, január második felétől átépítések kezdődnek majd. Erről részletes info jön majd facebookon.