09.00 - 19.00 +36 20 241 8519

2019 karácsony

New York – október 15.

Ez a tér erős klasszikus vonásokkal rendelkezik, így idén egy ehhez illeszkedő karácsonyi dekorációt kap. A nagy belmagassághoz hatalmas (360cm-es) fa érkezik. A fát pedig egy hagyományos színnel, pirossal dekoráljuk. Az amerikai jelleg finoman megjelenik majd a díszekben is. A térben még a kandallót dekoráljuk, a földszinti részre csak állólámpát tervezünk berakni, hogy a téli napok esetlegesen fényszegényebb időszakában is hangulatos legyen a tér.

Sunday – október 16.

A világos vintage világba havas fa érkezik, nem teszünk színt, inkább különleges formájú díszekkel tesszük érdekessé a fát, ami ezt a teret díszíti majd. Tervezünk a szoba ablaktól távolabb eső részébe is világító elemet majd.

Arden (korábban Bunker) – október 18.

Ez a tér igazi mesevilág, a karácsonyi dekorációja is ezt fogja kiemelni. Hatalmas antikolt, növényekkel befutatott kalitkák érkeznek bele, amelyekben belül lesznek majd karácsonyi díszek. A sok növény közé a falon is rengeteg izzó jön, ami ebben a kevesebb fénnyel rendelkező térben gyönyörűen érvényesül majd. Klasszikus karácsonyfa nem lesz, de ünnepi hangulat a sok izzóval, díszekkel igen.

Silhouette

Ez a tér nem kap karácsonyi dekort, apró dekorelemek lehet, hogy cserélődnek benne, de karácsony nem érkezik ide.