09.00 - 19.00 +36 20 241 8519

2022. dekor előzetes

A karácsonyi dekort január 7-én bontjuk.

Stúdiónkban szezonális dekor leginkább a Sunday teremben van, amely tavaszi virágokat majd február végén kap majd.New York
A terem a karácsonyi dekorral megkezdte az átalakulását. Az eredeti betonpadlót visszacsiszoltuk, a dobogóról lépcső került be, mellyel egy újabb szint lett.
Január elején tovább folytatjuk az átalakítást. A régi kandallót elbontjuk, a helyén a falat téglával borítjuk. A másik sarokban új, modernebb kandalló épül. Új fotelek, egyedi gyártású kanapé kerül fel a dobógóra.  Az ágy is új lesz a teremben.

Arden
A terem májusban újult meg, októberben pedig további növények és új, könnyen mozgatható virágtartók érkeztek a növények alá, így most itt nem tervezünk további újdonságokat.

Sunday
Most januárban a karácsonyi dekor bontása után a Skandi kedvelt hintája ide költözik be. Maga a hinta azzal újul meg, hogy más a tér és más szezonális dekort kap majd. 🙂
Év végén tervezzük majd a papírhátteres rész sötétebb színekre festését, addig a terem a jelenlegi stílusban marad.

Silhouette
A tér a tavalyi dekorra áll vissza. Mivel itt volt legrégebben stílusváltás, ezért ez a terem jelenleg tervezési szakaszban van. Még nincs kialakult koncepció, de egy nagyobb dekorváltást tervezünk benne jövő októberben, hogy a karácsonyi szezonra teljesen megújulva várjon majd benneteket!