09.00 - 19.00 +36 20 241 8519

2020. dekor előzetes

Studio Madison 2020 januári átalakulások

Arden

9-én vesszük ki a karácsonyi elemeket a dekorációból. A növények közt elrejtett izzókat a téli hónapokra még benthagyjuk, hogy aki szeretné, egy kattintással felolthassa őket. Távirányítóval működnek, így ha kéritek, egy pillanat alatt le fel tudjuk kapcsolni.  A hatalmas lámpásokba madarak költöznek be.  A hátsó sötétebb falat átfestjük, antikolt faragott fazettákat kap díszítésnek a fal, melyet súrlófénnyel megvilágítunk, így az esti fotózások is izgalmas új háttér születik majd. Világosabb alapszíne lesz a falnak.

Téli szezonkezdés: január 11.

New York

A terem megőrzi karakteres jellegét. Új gyönyörű csillárok jönnek. Az ágyra új ágytakaró. Illetve egy nagy kedvenc, egy klasszikus vas íróasztal, vas székkel, lámpával

Szezonkezdés: január 10.

Silhouette

Bár itt nem volt karácsonyi dekorunk, de ez a tér is változik most január elején.

2-3 hónap múlva egy nagyobb váltás jön benne.

Most új ágy érkezik 9-én. A bejárat melletti ablakos részre fogjuk rakni.  Új csillárok is díszítik majd a termet.

(A nagyobb változás pedig majd egy dobogó építése lesz, süllyesztett káddal, új falfestéssel.)

Szezonkezdés: január 10.

Sunday

A terem ablaktól távolabbi része megy át egy nagyobb változáson. Papír háttértartó jön, fehér, szürke, festett háttérrel, a keleti hangulat kikerül a térből.  A papírhátterek mellett a technikát is fejlesztjük ebben a térben, új stúdióvakuk, octobox boom állványon, derítővakukkal lesznek a tér állandó felszerelése.

Szezonkezdés: január 10.